Τον απόλυτο εφιάλτη ζει η μητέρα του 9χρονου Δημήτρη που έφυγε από τη ζωή το 2017. Νιώθει ακόμη τους αβάσταχτους πόνους που ένιωθε το παιδί της λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Ωστόσο, μια μικρή δικαίωση είναι για την ίδια, όπως δηλώνει, η καταδίκη για ανθρωποκτονία από αμέλεια του χειρουργού που χειρούργησε το παιδί της. Ο χειρουργός κρίθηκε ένοχος, καθώς κατηγορήθηκε για τον θάνατο του 9χρονου Δημήτρη, που υπέστη σοβαρές κακώσεις στην κοιλιά όταν είχε πέσει από το ποδήλατό του τον Ιούλιο του 2017.

 Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε οκτώ μήνες κάθειρξη με τριετή αναστολή, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, όμως ο εισαγγελέας Εφετών πρότεινε ποινή κάθειρξης τριών ετών.

 Η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στο Star, δήλωσε δικαιωμένη από την απόφαση του δικαστηρίου.

«Το παιδί μου έφυγε με φρικτούς πόνους, σφάδαζε από τους πόνους, έφυγε μαρτυρικά, γιατί;», αναρωτήθηκε με δάκρυα στα μάτια.

 Όπως είπε, βρισκόταν στην ανάνηψη και εκλιπαρούσε τους γιατρούς να τον βοηθήσουν γιατί οι πόνοι του ήταν αφόρητοι.

 «Το παιδί είχε παραισθήσεις. Ήταν στην ανάνηψη και εκλιπαρούσε σε βοήθεια. Η τελευταία του λέξη ήταν βοήθεια. Δεν άντεχε άλλο από τους πόνους και οι γιατροί δεν έκαναν τίποτα. Τελικά, στην επέμβαση του έβγαλαν 63 εκ. σάπιο έντερο. Έστειλαν το παιδί εσπευσμένα στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και μέσα σε τέσσερις ώρες έφυγε», πρόσθεσε η μητέρα.