Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της πολύνεκρης τραγωδίας των Τεμπτών.

Στα μέσα της εβδομάδας θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και ο σταθμάρχης Λάρισας που την 28η Φεβρουαρίου έκανε την απογευματινή βάρδια στον Σταθμό Παλαιοφαρσάλου και ο οποίος έσπευσε στο Σταθμαρχείο Λάρισας μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Στον εφέτη ανακριτή καταθέτει ο σταθμάρχης της Λάρισας. Μάλιστα, θα κληθεί να καταθέσει και ο σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλου για την τραγωδία στα Τέμπη, με 57 νεκρούς. Νωρίτερα κατέθεσε, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, συνταξιούχος σταθμάρχης του ΟΣΕ που υπηρετούσε στο Βόλο, έπειτα από κλήση του εφέτη ανακριτή, Σωτήρη Μπακαΐμη, ο οποίος διερευνά τις παραλείψεις και τα λάθη που οδήγησαν στην τραγωδία των Τεμπών τη μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου και πώς λειτουργούσε στην πράξη ο σιδηρόδρομος τα τελευταία χρόνια.

 Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η ΕΡΤ, ο σταθμάρχης Βόλου αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση. Στα μέσα της εβδομάδας θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση και ο σταθμάρχης Λάρισας που την 28η Φεβρουαρίου έκανε την απογευματινή βάρδια στον Σταθμό Παλαιοφαρσάλου και ο οποίος έσπευσε στο Σταθμαρχείο Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων.

 Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο εφέτης ανακριτής έως και το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, ως το Πάσχα, θα παίρνει καταθέσεις από εν ενεργεία και συνταξιούχους σταθμάρχες και εργαζόμενους σε άλλες θέσεις, ενώ τέλη Μαϊου θα καλέσει για συμπληρωματικές καταθέσεις και τους τέσσερις κατηγορούμενους, τον προφυλακισμένο σταθμάρχη, τον προφυλακισμένο επιθεωρητή και τους δύο υπό όρους ελεύθερους σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας στη Λάρισα την 28η Φεβρουαρίου.