Με εκδικείται γιατί δεν της έδωσα 2.000 ευρώ, δηλώνει ο 78χρονος «ξανθός μάγος» για την ανήλικη βαφτισιμιά του, η οποία τον κατηγορεί ότι τη βίασε. Η υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα, προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, καθώς ο 78χρονος φέρεται να έδινε ναρκωτικά και αλκοόλ στην ανήλικη για να μην μπορεί να αντισταθεί.

 Στον απόηχο της υπόθεσης ο «ξανθός μάγος» μιλά στο GRTimes για τον «εφιάλτη» που λέει ότι βιώνει και δηλώνει αθώος.

  «Αρνούμαι την κατηγορία που μου αποδόθηκε, δεν έχω κάνει τίποτε απολύτως. Η ανήλικη θέλησε να με εκδικηθεί επειδή δεν της έκανα το χατίρι να της δώσω 2.000 ευρώ που μου ζήτησε για προσωπική της υπόθεση», επαναλαμβάνει.

 «Υπάρχει άνθρωπος που ευτυχώς την άκουσε να με απειλεί ότι θα μου δείξει αυτή τι θα κάνει, αφού είχα αρνηθεί να της δώσω τα χρήματα», υποστηρίζει ο 78χρονος.

 «Μόνο καλά πράγματα έχω κάνει και αυτό είναι το ευχαριστώ»

«Έτσι βρέθηκα μπλεγμένος χωρίς ακόμη να έχω καταλάβει το γιατί. Εγώ τόσο σ' εκείνη όσο και στην οικογένειά της μόνο καλά πράγματα έχω κάνει και αυτό είναι το ευχαριστώ, να περνάω την πιο φρικτή στιγμή της ζωής μου προφυλακισμένος με αυτή την κατηγορία. Πιστεύω στη Δικαιοσύνη, θέλω να πω σε όλους ότι είμαι αθώος», καταλήγει ο «ξανθός μάγος».

 Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 78χρονος, από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021, ενώ βρισκόταν μόνος του με την τότε 16χρονη βαφτισιμιά του σε περιοχή της Χαλκιδικής, την περιήγαγε σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση, προσφέροντάς της κάνναβη σε τσιγάρο και αλκοόλ και, στη συνέχεια, την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις.