Η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εξιχνιάσει άλλες 3 περιπτώσεις ατόμων που πίστεψαν τα «θαύματα» του ψευτογιατρού που τους υποσχόταν και έχασαν τα χρήματά τους. Συνολικά, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα άτομα αυτά έχασαν σε βάθος 8ετίας (από το 2006 μέχρι το 2014) €215.000, χρήματα που ο κατηγορούμενος ψευτογιατρός πήρε υποσχόμενος πρωτοποριακές θεραπείες, που θα έλυναν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο 66χρονος σήμερα κατηγορούμενος, που υποδεχόταν τους ασθενείς και τους στενούς συγγενείς τους σε αυτό το γραφείο στην Αθήνα, υποσχόταν θαύματα ακόμα και για ανίατες ασθένειες.

Όπως τονίζεται και στη σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, πέντε άνθρωποι που πείστηκαν και διέκοψαν τις θεραπείες τους πέθαναν.

Συνεργός του ψευτογιατρού για χρόνια ήταν και ένας Γερμανός, που συστηνόταν ως γιατρός.

Από το 2009 έως το 2020 ο 66χρονος δήλωσε 165.446 ευρώ, με τις Αρχές να έχουν ήδη εντοπίσει 1.076.910 ευρώ. Χρήματα που δεν είχαν δηλωθεί και τα οποία του έδιναν απελπισμένοι ασθενείς, σε μια ύστατη προσπάθεια να σωθούν.

Οι έρευνες μετά τις αποκαλύψεις του Live News συνεχίζονται, με τους συγγενείς θυμάτων του ψευτογιατρού και του Γερμανού συνεργού του να ζητούν να χυθεί άπλετο φως στην εγκληματική τους δράση.