Δείγμα DNA και νυχιών από τον τερματοφύλακα του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν πήρε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, προκειμένου να εξεταστούν και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση, έτσι ώστε να ρίξουν φως στην υπόθεση βιασμού της 17χρονης.  

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε είκοσι μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική έκθεση, για τον βιασμό της 17χρονης Βελγίδας μαθήτριας από τον Ισραηλινό τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν.

Η 17χρονη από το Βέλγιο έχει ήδη μεταβεί και εξεταστεί από την αρμόδια υπηρεσία και έτσι αναμένονται τα αποτελέσματα που θα συγκριθούν με εκείνα του τερματοφύλακα και θα ρίξουν φως για το τι πραγματικά συνέβη στην ανήλικη κοπέλα εκείνο το βράδυ. Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί σε είκοσι ημέρες.

Ο 33χρονος -πρώην- τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, που κατηγορείται για τον βιασμό μιας ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, όπου και κρατείται.

Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του 33χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Μεγάλη Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Συγκλονίζει η κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό

Συγκλονίζει η κατάθεση της ανήλικης από το Βέλγιο, που έφερε νωρίτερα στη δημοσιότητα το protothema.gr, καθώς το κορίτσι περιγράφει με λεπτομέρειες τον βιασμό που κατήγγειλε από τον τερματοφύλακα του Βόλου.

Η μαθήτρια περιγράφει αναλυτικά τι συνέβη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ στο Κολωνάκι, όπου βρισκόταν μαζί με συμμαθητές της από το Βέλγιο.

Όπως υποστηρίζει, αρχικά ο Κλέιμαν της άγγιξε τα οπίσθια πάνω από τη φούστα, «πράγμα το οποίο δεν ήθελα».

Στη συνέχεια της κατάθεσής της η 17χρονη εξήγησε τι συνέβη τη δεύτερη φορά που επέστρεψε στον VIP χώρο, όπου βρισκόταν ο κρατούμενος στη ΓΑΔΑ Κλέιμαν, ο οποίος από την πλευρά του αρνείται ό,τι καταγγέλλει η μαθήτρια.

Σύμφωνα με την κοπέλα, ο Μπόρις Κλέιμαν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη, καθώς, όπως λέει, του το είχε πει πριν ο τερματοφύλακας του Βόλου προχωρήσει στον βιασμό.

Η κατάθεση της 17χρονης

«Βρίσκομαι στην Ελλάδα εκδρομή με όλο το σχολείο μου από το Βέλγιο. Ήρθα την 1η Απριλίου και έχουμε προγραμματισμένη αναχώρηση στις 12 Απριλίου.

Την 11η Απριλίου και περί τη 1 τη νύχτα πήγαμε περίπου 15 άτομα από το σχολείο στο κατάστημα επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι. Γύρω στις 2 τα ξημερώματα ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος μας προσκάλεσε εμένα και άλλα τέσσερα άτομα στο VIP τμήμα. Εκεί άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια, πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP. Έπειτα από πέντε λεπτά, επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο VIP, ξαναγύρισα.

Ύστερα από κάποια ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόση, με πλησίασε ξανά το ανωτέρω άτομο, το οποίο ξεκίνησε να μου μιλάει, πλην όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι, και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου, προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, παραμέρισε το εσώρουχό μου με τα δάχτυλά του και κατάφερε για λίγα δευτερόλεπτα να διεισδύσει τα δάχτυλά του στον πρωκτό μου.

Εγώ ύστερα από αυτό ζήτησα βοήθεια και ένας φίλος μου που δεν ήταν στον χώρο VIP ήρθε και με πήρε από εκεί. Έπειτα από αυτό, επειδή δεν αισθανόμουν καθόλου καλά, ενημέρωσα την παρέα μου τι συνέβη και αποχώρησα από το κατάστημα με μία φίλη μου.

Στις 6 το πρωί, και ενώ βρισκόμουν ήδη στο ξενοδοχείο, μας κάλεσε ένα άτομο από την παρέα μας ότι βρισκόταν στο Α.Τ., καθώς υπήρξε επεισόδιο έξω από το κατάστημα. Προσήλθαμε από κοινού στο τμήμα, όπου βρισκόταν και το άτομο το οποίο ενήργησε εις βάρος μου, το οποίο αναγνωρίζω ανεπιφύλακτα ως τον δράστη τού εις βάρος μου βιασμού. Όπως μου γνωρίζεται, ονομάζεται Κλέιμαν Μπόρις, κάτοικος Βόλου. Επιθυμώ να εξεταστώ από ιατροδικαστή και την ποινική του δίωξη. Τίποτε άλλο δεν έχω να πω».