Μετ' εμποδίων έγινε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα στην Αθήνα.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο από drone που ανήρτησε χρήστης του TikTok, σχηματίστηκαν ουρές χιλιομέτρων στον σταθμό διοδίων στην Ελευσίνα, το βράδυ της Δευτέρας 17/04, από τις επιστροφές χιλιάδων εκδρομέων του Πάσχα.

Τα αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονται πάνω στον δρόμο, σχηματίζουν ένα κόκκινο ποτάμι -από τα αναμμένα πίσω φώτα τους- χαρακτηριστικό της κατάστασης που έπρεπε να αντιμετωπίσουν οι εκδρομείς κατά την επιστροφή τους στο Λεκανοπέδιο.


Μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών η έξοδος του Πάσχα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, περισσότερα από 576.000 αυτοκίνητα εξήλθαν από τα διόδια της Ελευσίνα και των Αφιδνών, το διάστημα 7 έως 14 Απριλίου για το Πάσχα, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εξόδους προς την ύπαιθρο των τελευταίων ετών.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα του Πάσχα 17/04, εισήλθαν στην Αττική από τα διόδια Ελευσίνας περισσότερα από 50.000 οχήματα και από τα διόδια των Αφιδνών πάνω από 46.000 οχήματα, ενώ όπως εκτιμούν οι Αρχές, και σήμερα 18/04 θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στις δύο αυτές βασικές εισόδους του Λεκανοπεδίου.

@potamoulas_a Επιστροφη στην βαση μας ? Κουραγιο 😂 #greek #drone #reel #easter #πασχαστοχωριο #επιστροφη #traffic #kinisi #ath #αθηνα #πασχα #fy #mpesfypgamw ♬ Smoked out Phonk - TREVASPURA