Βεντέτα ξέσπασε μετά την άγρια δολοφονία του 63χρονου που δέχθηκε συνολικά 56 μαχαιριές από έναν συνομήλικό του, καθώς άτομα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του θύματος εξαπέλυσαν επίθεση στο σπίτι του καθ’ ομολογίαν δράστη στην Κάτω Αχαΐα.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν κινήθηκαν προς το σπίτι περίπου 150 συγγενείς και φίλοι του θύματος και άρχισαν να εκσφενδονίζουν πέτρες και ξύλα, προκαλώντας φθορές. Τα μέλη της οικογένειας του δράστη δεν βρίσκονταν στο σπίτι, καθώς τα είχαν απομακρύνει αστυνομικοί υπό τον φόβο των αντιποίνων κι έτσι δεν κινδύνευσαν. Για καλό και για κακό, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει το σπίτι και κάνουν ελέγχους στην περιοχή, ώσπου να αποκλιμακωθεί η ένταση.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο 63χρονοι συνεπλάκησαν στο χωράφι επειδή ο δράστης υποπτευόταν ότι το θύμα διατηρούσε σχέση με τη σύζυγό του. Μετά το στυγερό έγκλημα, ο δολοφόνος εξαφανίστηκε, αλλά οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν από πλάνα που κατέγραψε μια κάμερα, τον συνέλαβαν και στη συνέχεια ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Ο δράστης στη συνέχεια οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που είχε κρύψει το μικρού μεγέθους μαχαίρι με το οποίο κατακρεούργησε τον άτυχο άνδρα.

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Πατρών.