Περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό τον σύζυγό της και του έβαλε φωτιά. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Μυτιλήνη και ο 58χρονος σύζυγος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση. Μάλιστα, ο 58χρονος επιχειρηματίας φέρει εγκαύματα στο 50% του σώματός του.

Η 49χρονη σύζυγος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το thesstoday.gr, η ίδια φαίνεται να κρύβει το πρόσωπό της και να κρατά χαμηλωμένο το βλέμμα της.


Εις βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία.

Πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα, με τους καβγάδες να είναι συχνοί. Μάλιστα, ο 58χρονος είχε φύγει και από το σπίτι πριν από έναν μήνα.

Το ζευγάρι είχε χτυπηθεί από τη μοίρα, καθώς είχε χάσει τα δύο από τα τρία του παιδιά. Ο γιος τους πνίγηκε ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα πριν από μερικά χρόνια και το 2015 η κόρη τους σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Οι συγγενείς του 58χρονου επιχειρηματία ξέσπασαν κατά της κατηγορούμενης συζύγου του. Της καταλόγισαν ότι είχε κάνει το βίο αβίωτο στον άνδρα της, ενώ η ίδια πρόσεχε τον εαυτό της, σύμφωνα με τα nealesvou.gr.

Οι συγγενείς αποδίδουν την ενέργεια της γυναίκας στη χρήση αλκοόλ, ενώ στο ερώτημα γιατί ο επαγγελματίας της εστίασης δεν χώριζε τη σύζυγό του εφόσον δεν περνούσε καλά μαζί της, η απάντηση που έδωσαν είναι ότι έκανε υπομονή για να μη διαλυθεί η οικογένεια, καθώς έχουν ένα παιδί.

Η αδελφή του θύματος δήλωσε ότι ενώ και η ίδια εργαζόταν κατά το παρελθόν στην επιχείρηση εστίασης του αδελφού της, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πόστο της, επειδή δεν ήταν επιθυμητή από τη νύφη τους, όπως υποστηρίζει.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 49χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα εξαιτίας της απώλειας των παιδιών της.