Μυστήριο περιβάλλει το σκηνικό της πτώσης αυτοκινήτου σε γκρεμό, με πιθανολογούμενο ύψος 70 μέτρα, το οποίο οφείλεται σε 41χρονο. Τα κίνητρά του, μια και μέσα στο αμάξι επέβαιναν η 36χρονη πρώην σύζυγός του και ο 1,5 έτους γιος τους, τους οποίους φέρεται να έβαλε μέσα δίχως την απόλυτη συναίνεση της γυναίκας, δεν έχουν γνωστοποιηθεί, αν, δηλαδή, ήταν επιτηδευμένη πράξη ή ατύχημα. 

Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, ο 41χρονος, που διαμένει στην Πρέβεζα, πήγε στα Ιωάννινα προκειμένου να δει την πρώην γυναίκα του και το παιδί τους και, όπως αναφέρθηκε, τους έβαλε στο αυτοκίνητο και έφυγαν με προορισμό τον τόπο διαμονής του. 

Το χρονικό


Οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Βρυσούλας Κρανιάς Πρεβέζης, εκεί που φαίνεται αρχικά ο 41 ετών άντρας να ακινητοποίησε απότομα το αυτοκίνητο και ξαφνικά να επιτάχυνε προς τον γκρεμό.

Η μητέρα του άντρα που έριξε το αυτοκίνητο σε χαράδρα λέει στο «Live News» πως περίμενε να δει το εγγόνι της όπως είχαν κανονίσει, αλλά δεν έφτασαν ποτέ: «Ήταν να έρθει εδώ να βλέπαμε το παιδί και εμείς οι παππούδες και δεν πρόλαβαν να έρθουν και έφυγε στο δρόμο».

Ευτυχώς λόγω πυκνής βλάστησης στην περιοχή το αυτοκίνητο σταμάτησε σαν από θαύμα χωρίς να πάθει κανείς το παραμικρό, με την οικογένεια του 41χρονου να ισχυρίζεται πως ήταν ατύχημα.

«Μου είπε ότι ήταν ατύχημα, βγήκε από το δρόμο και ήταν ένα ατύχημα. Μπορεί να κοιμήθηκε, μπορεί να ζαλίστηκε, δεν ξέρω τι να σας πω», λέει ξάδελφος του άντρα.

«Οδηγούσε και του έφυγε το αμάξι και ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα», λέει η μητέρα του.

Έμειναν ολόκληρο το βράδυ μέσα στο αυτοκίνητο, που ήταν πεσμένο στον γκρεμό μαζί με το 1,5 έτους αγοράκι τους. Με το πρώτο φως της ημέρας κατάφεραν να ανέβουν την πλαγιά με τα πόδια και να βγουν πάνω στον δρόμο.

Τότε, τους εντόπισε ένα περιπολικό, με την 36χρονη να δηλώνει, σε κατάσταση-σοκ, πως ο πρώην άντρας της επιχείρησε να τους σκοτώσει: «Έχει τόσα χρόνια που οδηγεί νταλίκα, δεν έχει πάθει τίποτα».

Ο 41 ετών άντρας το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή και ενδοοικογενειακή βία, με τον ίδιο να αρνείται κάθε κατηγορία.