Ζευγάρι από το Τέξας συνελήφθη καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες έκανε με τη βία τατουάζ στα δύο ανήλικά παιδιά του και στη συνέχεια έκοψε το δέρμα των παιδιών, προσπαθώντας να τα αφαιρέσουν.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Meghan και ο Gunner Farr φέρονται να έδεσαν τα παιδιά, ηλικίας 5 και 9 ετών, να κάλυψαν το στόμα τους με ταινία, να έδεσαν τα μάτια τους και στη συνέχεια να έκαναν οι ίδιοι τατουάζ με βελόνα πάνω στο δέρμα τους.

Συγκεκριμένα «χτύπησαν» ένα τατουάζ στο πόδι της 5χρονης και στον ώμο του 9χρονου, όπως αναφέρει η αναφορά της αστυνομίας.

Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών και η θετή τους μητέρα είδαν τα τατουάζ και όταν ρώτησαν τη μητέρα γι’ αυτό εκείνη σηκώθηκε κι έφυγε.


Στη συνέχεια ο πατέρας κάλεσε την υπηρεσία προστασίας ανηλίκων, η οποία ξεκίνησε έρευνα. Μόλις έγινε η καταγγελία, η μητέρα και ο σύζυγός της φέρεται να έκοψαν, να έξυσαν και να έτριψαν το δέρμα των παιδιών με χυμό λεμονιού, στην προσπάθειά τους να σβήσουν τα τατουάζ. Τα παιδιά απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους, καθώς και τα δύο μικρότερα αδέρφια τους.

Η μητέρα και ο σύντροφός της κατηγορούνται για κακοποίηση των παιδιών και παράνομη κράτηση. Οι αρχές έθεσαν εγγύηση 35.000 δολαρίων για τον καθένα τους.

Τα παιδιά βρίσκονται πλέον υπό την επιμέλεια της υπηρεσίας προστασίας ανηλίκων.