

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 58χρονος κακοποιητής του μικρού γιατιού στην Ύδρα. Ο άνδρας πέρασε τη νύχτα του στα κρατητήρια, αφού μετά τη χθεσινή παρουσία του στον Εισαγγελέα, παραπέμφθηκε σε ανακριτή.
Ο 58χρονος, στον οποίο επεβλήθη και διοικητικό πρόστιμο 15.000 ευρώ, θα μεταχθεί εκ νέου στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την ακραία συμπεριφορά σε βάρος του μικρόσωμου ζώου που προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό.
Το πρόστιμο των 15.000 ευρώ το οποιο επεβλήθη στον μεσήλικα κακοποιητή είναι το ανώτερο που προβλέπεται αν το το δύστυχο ζωο καταφέρει μετά την κτηνωδία που έχει υποστεί να ζήσει, καθώς τα ποσά ορίζονται στις 5.000 και αγγίζουν τις 15.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον νόμο τα διοικητικά προστιμα, σε περίπτωση θανάτωσης ζώου κυμαίνονται απο 30.000-50.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί οτι οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος μετά απο σαφείς οδηγίες των αξιωματικών της Διευθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και την καταγγελία ιδιοκτητριας καταστήματος που στεγάζεται κάτω απο το εστιατόριο που ο 58χρονος δράστης, πέταξε το γατάκι απο υψος 8 μέτρων, ενήργησαν ταχύτατα.
Αμέσως τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα, ενώ λίγες ωρες αργότερα κάλεσαν την κυρία του καταστήματος που έκανε την καταγγελία για συμπληρωματική κατάθεση, στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, βεβαιώνει πως το ζωάκι επέστρεψε, σε άσχημη κατάσταση και τραυματισμένο στο πρόσωπο.