Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεσης της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ καθώς ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν δύο άτομα, ενώ έρχονται και νέα εντάλματα σύλληψης.

 Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA οι φωτογραφίες στα social media και τα στίγματα στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας αποτέλεσαν το «κλειδί» που οδήγησε σε συλλήψεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, υπάρχει ένα στοιχείο κλειδί που έδωσε ώθηση στην υπόθεση και «κλείδωσε» την σύλληψη ενός εκ των δύο. Πρόκειται για μία φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media 80′ μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου και βρίσκεται μέσα στη δικογραφία.

 Επιπλέον τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων των δύο ατόμων και ενός εκ των δύο συλληφθέντων της υπόθεσης, ενεργοποιούνται στην περιοχή λίγο μετά τη δολοφονία, ενώ η αλληλουχία των στοιχείων που υπάρχει τα δείχνει να ξεκινούν από την ευρύτερη περιοχή του Αλίμου.

 Η κόκκινη Ferrari

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η πολυτελής κόκκινη Ferrari αξίας 180.000 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 40χρονου συλληφθέντα, αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

 Παράλληλα θα εξεταστούν όλα τα οικονομικά  δεδομένα καθώς βάσει στοιχείων φαίνεται τα δύο αδέρφια που συνελήφθησαν, ήταν διαχειριστές και σε άλλα πρατήρια καυσίμων.