Τον βιασμό της από 22χρονο υπάλληλο ξενοδοχείου στην περιοχή Σταλός στα Χανιά κατήγγειλε μια 20χρονη από τη Φινλανδία, η οποία βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή γνώρισε την 1η Μαΐου τον φερόμενο ως δράστη. Στη συνέχεια αντάλλαξαν κάποια μηνύματα σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Στις 2 Μαΐου το βράδυ έκλεισαν ραντεβού και συναντήθηκαν στον χώρο του ξενοδοχείου και στη συνέχεια πήγαν στην παραλία.
Εκεί έμειναν τουλάχιστον μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και συγκεκριμένα έως τη 01:30. Τότε η καταγγέλλουσα, σύμφωνα με την κατάθεσή της, δέχθηκε επίθεση από τον 22χρονο, ο οποίος φέρεται να προχώρησε στον βιασμό της.

Ο νεαρός που συνελήφθη
μετά την καταγγελία αρνείται τις κατηγορίες και προχώρησε και εκείνος σε καταγγελία για ψευδή κατά μήνυση.

Στα κρατητήρια και η καταγγέλλουσα

Στα κρατητήρια τελικά κατέληξε και η 20χρονη από την Φινλανδία που κατήγγειλε τον βιασμό της από τον 21χρονο Έλληνα σε παραλία του Δήμου Πλατανιά.
Ο νεαρός που συνελήφθη μετά την καταγγελία αρνείται τις κατηγορίες και προχώρησε και εκείνος σε καταγγελία για ψευδή κατά μήνυση σε βάρος της Φινλανδής με συνέπεια να συλληφθεί και η νεαρή που είχε καταγγείλει τον βιασμό.