Συγκλονισμένοι συγγενείς και συμμαθητές της 15χρονης μαθήτριας από το Βύρωνα, που έχασε ξαφνικά την ζωή της σε σχολική εκδρομή στα Τρίκαλα.

 Δεν μπορεί κανείς να πιστέψει ότι χάθηκε η μαθήτρια, ενώ συγκλονίζουν οι συγγενείς της 15χρονης που «έσβησε» μέσα σε νυχτερινό μαγαζί την ώρα που διασκέδαζε με τους συμμαθητές της στα Τρίκαλα.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της από ανακοπή. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα, η θεία της 15χρονης κάνει λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί που έφυγε άδικα. «Ήταν ένας άγγελος» λέει χαρακτηριστικά. Όπως περιγράφει, το κορίτσι αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Την πήγαν στο νοσοκομείο με τους γιατρούς και νοσηλευτές να κάνουν ό,τι μπορούν για να την κρατήσουν στη ζωή, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε.

 Συγγενής της 15χρονης υποστηρίζει ότι το κορίτσι δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. «Το παιδάκι δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα απλά ανέβαζε παλμούς στην καρδούλα της αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. (Είχε) κάποιες ταχυκαρδίες» εξηγεί.

 Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα δείξει η νεκροψία που θα διενεργηθεί. Η οικογένεια αλλά και οι συμμαθητές της άτυχης 15χρονης είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό της.