Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε μιλώντας στα parapolitika.gr ο γνωστός πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, σχετικά με το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες (8/5) στην Καλλιθέα, κατά το οποίο ένα κοριτσάκι 12χρονών έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Μαδίας κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια του τραγικού δυστυχήματος τα φανάρια που υπήρχαν στο σημείο δεν λειτουργούσαν. «Τα φανάρια στην οδό Σπάρτης όπως επίσης και στην Λεωφόρο Θησέως στο ρεύμα προς Αθήνα δεν λειτουργούσαν. Στη Λεωφόρο Θησέως δεν δούλευε το φανάρι για τους πεζούς και στην οδό Σπάρτης δεν δούλευε καθόλου», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ο ίδιος επικαλούμενος μαρτυρίες περιοίκων ανέφερε ότι αυτή η κατάσταση επικρατούσε περίπου για 10 με 15 ημέρες.

Καταλήγοντας, ο πραγματογνώμονας δήλωσε ότι σήμερα στις 7:00 το πρωί που βρέθηκε στο σημείο και ενώ βρισκόταν μαζί με τα τηλεοπτικά συνεργεία είδε έναν τεχνικό να καταφτάνει στην περιοχή και να επισκευάζει τα φανάρια τα οποία ήταν εκτός λειτουργίας. «Πήγα 7:00 και έκατσα μέχρι τις 8:30. Τότε είδα ένα αυτοκίνητο με έναν τεχνικό να καταφτάνει στο σημείο και μέσα σε δύο λεπτά να τα επισκευάζει» κατέληξε.