Η ασύλληπτη τραγωδία με το θάνατο ενός 5,5 μηνών κοριτσιού, που ο πατέρας του φέρεται να το ξέχασε στο αυτοκίνητο το πρωί της Τρίτης, 9 Μαΐου, και να πήγε στη δουλειά του, έχει βυθίσει όλη την Άρτα στο πένθος και, όπως αναφέρεται, έχει οδηγήσει τους συγγενείς της μητέρας του μωρού στον κόσμο της οργής. 

Ο πατέρας φρουρείται νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Άρτας, έξω από το οποίο βρίσκεται το οικογενειακό περιβάλλον από την πλευρά της γυναίκας που έγινε μητέρα πριν από μόλις 5,5 μήνες. Οι συγγενείς είναι έξαλλοι και θέλουν να λιντσάρουν τον άντρα, ο οποίος φέρεται να μην άφησε το κοριτσάκι στο βρεφονηπιακό σταθμό και, όταν έτρεξε στο αυτοκίνητο -αφού η γυναίκα πήγε να το πάρει από εκεί και της διεμήνυσαν ότι δεν εμφανίστηκε, ως εκ τούτου κάλεσε στο τηλέφωνο τον πατέρα- αναφέρεται πως το βρήκε δεμένο στο καρεκλάκι του, χωρίς τις αισθήσεις του και με αφρούς στο στόμα. 

Το κοριτσάκι τονίζεται ότι μεταφέρθηκε μετά τις 3 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο στην Άρτα από τον πατέρα και έγιναν προσπάθειες για ανάνηψη, όμως ήταν μάταιες. Αναφέρεται ότι στο μαντάτο του θανάτου του παιδιού, ο πατέρας λιποθύμησε και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Οι Αρχές δεν μπορούσαν ως το απόγευμα της Τρίτης να πάρουν κατάθεση από τη μητέρα, η οποία τονίζεται ότι δεν είναι εις θέση να μιλήσει. Το βρέφος μεταφέρθηκε στα Ιωάννινα για να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.