Σοκαρισμένοι εξακολουθούν να είναι οι γονείς της μικρής Ελένης, η οποία τραυματίστηκε βαριά όταν κατά λάθος ο πατέρας της έκανε όπισθεν με το αγροτικό όχημα στην αυλή του σπιτιού τους στην Κίσσαμο Χανίων.

Για 4η μέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ η 2,5 ετών Ελένη.

 Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Flashnews.gr, η κατάσταση του μικρού κοριτσιού παραμένει κρίσιμη. Το παιδί είναι διασωληνωμένο, με τεχνητή υποστήριξη αναπνοής και η κλινική του κατάσταση είναι βαριά. Εκείνο που αποτελεί το μεγάλο «αγκάθι» στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι γιατροί είναι η βαριάς μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση που έχει υποστεί.


 Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΓΝΗ ακολουθεί τα πρωτόκολλα που απαιτούνται, ώστε να δοθεί η απαραίτητη υποστήριξη στο παιδί που δίνει μάχη για τη ζωή του μετά το ατυχές συμβάν.

 Τραγικές φιγούρες, φυσικά, οι γονείς του παιδιού που περιμένουν πώς και πώς να έρθει μια καλή είδηση από τους γιατρούς. Η μητέρα της Ελένης είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί του ζευγαριού, ενώ ο πατέρας της είναι σοκαρισμένος με το κακό που προκλήθηκε στο παιδί του άθελά του.