Προθεσμία για την Παρασκευή 12/05 ζήτησε και έλαβε ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος του στο αυτοκίνητο και πέθανε.

Νωρίτερα ο 37χρονος πατέρας που το μεσημέρι της Τρίτης ξέχασε το 5,5 μηνών κοριτσάκι του στο αυτοκίνητο για ώρες, με αποτέλεσμα αυτό να βρει τραγικό θάνατο, μεταφέρθηκε στον ανακριτή.

Ο 37χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο της Άρτας και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, κλήθηκε να δώσει διευκρινίσεις για το τι συνέβη τη μοιραία Τρίτη, ωστόσο πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Αμέσως μετά τον ανακριτή μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του 37χρονου πατέρα του μωρού έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Η νεκροψία-νεκροτομή του βρέφους διεργείται ήδη στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων και σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μεσημέρι αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί. Ενδεχομένως να μην υπάρξουν σήμερα επίσημες ανακοινώσεις, καθώς πρέπει να βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σε καταστολή με φάρμακα νοσηλεύεται και η μητέρα του βρέφους, η οποία μάλιστα μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης, σύμφωνα με τον διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, πήγε να πέσει από το μπαλκόνι του νοσοκομείου.

Ο συνήγορος του πατέρα, Δημήτρης Λαμπράκης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους είπε ότι το μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του είναι να μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτήν την κατάσταση.

Μάλιστα, ανέφερε ότι τόσο ο πατέρας όσο και η 27χρονη μητέρα επιχείρησαν να θέσουν τέλος στη ζωή τους μόλις συνειδητοποίησαν ότι το μωρό τους δεν ζει.