Βαρύ πένθος στα Σαγέικα στην Αχαΐα για τον θάνατο βρέφους 8 μηνών. Το κοριτσάκι, το οποίο ήταν αβάπτιστο, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το πρωί της Πέμπτης από τον σύντροφο της μητέρας του και τον παππού του, που είναι Ρομά, στο σπίτι όπου διέμεναν.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σοβαρό πρόβλημα υγείας

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς οι συγγενείς του μωρού, αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», προ μηνών είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

 
Στο πλαίσιο της προανάκρισης που έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας, αναζητούνταν η μητέρα του, καθώς την ώρα του τραγικού συμβάντος απουσίαζε από το σπίτι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ανήλικη με προβλήματα ακοής.