Ένας 52χρονος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί στην περιοχή της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη μετά από διένεξη με γείτονές του.

Όπως όλα δείχνουν, ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του για ασήμαντη αφορμή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος άνοιξε το κατάστημά του το πρωί, το γραφείο τελετών, και καθάριζε τα τζάμια. Την ώρα που τα δύο αδέλφια 40 και 42 ετών με καταγωγή από την Αρμενία που μένουν στη διπλανή πολυκατοικία έφτασαν στο σημείο, άρχισαν να χτυπούν τις τζαμαρίες και να βρίζουν.

Στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια. Οι δράστες ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 52χρονο, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με το voria.gr, οι δύο δράστες έριξαν κάτω τον 52χρονο και τον χτυπούσαν με μπουνιές και με κλοτσιές και παρά το γεγονός πως τον παρέλαβε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο ο άνδρας κατέληξε.

Η αιτία του διαπληκτισμού

Σχετικά με τα αίτια της διαμάχης, γείτονες αναφέρουν ότι ο 52χρονος τάιζε τις γάτες και τα δύο αδέλφια αντιδρούσαν.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:00 το πρωί, ενώ οι γείτονες ακούγοντας τη φασαρία βγήκαν στα μπαλκόνια και αντίκρισαν τα δύο αδέρφια να χτυπούν τον 52χρονο. Μαρτυρία αναφέρει πως η διένεξη ξεκίνησε με αφορμή το τάισμα μιας αδέσποτης γάτας

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα ήταν ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, μπροστά από το οποίο σημειώθηκε το περιστατικό επί της Αγαθουπόλεως με Μαδύτου, ενώ οι δράστες μένουν σε διπλανή πολυκατοικία.  

Οι δύο δράστες το πρωί είχαν πάει αρχικά έξω από το γραφείο τελετών και χτυπούσαν τις τζαμαρίες, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα στη γειτονιά

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ως αίτιο του καβγά «προβλήματα γειτνίασης». Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα αγαπούσε τα αδέσποτα, τόσο γατιά όσο και σκυλιά της γειτονιάς, τα οποία προσπαθούσε να φροντίζει συστηματικά.

Οι δράστες συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.