Αλλεπάλληλα κρούσματα κακοποίησης ζώων στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλουν μέλη φιλοζωικών ομάδων. Σημειώνουν, μάλιστα, ότι αδέσποτα γατάκια κακοποιούνται συνεχώς σε συγκεκριμένη περιοχή της Καλαμαριάς.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν, αδέσποτες γάτες δέχονται κλοτσιές είτε στο πρόσωπο και βρίσκονται με σπασμένα σαγόνια είτε στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να παθαίνουν εσωτερική αιμορραγία. Κάποια από αυτά έχουν χάσει τη ζωή τους.

Το πιο πρόσφατο από τα συνολικά πέντε περιστατικά κακοποίησης αδέσποτων γατών στην Καλαμαριά βρέθηκε με σπασμένο σαγόνι στην οδό Θήχης με Μητροπολίτου Ιωσήφ. Επίσης με σπασμένο σαγόνι είχε βρεθεί άλλη μια αδέσποτη γάτα στην οδό Πόντου. Οι άλλες τρεις αδέσποτες γάτες είχαν δεχθεί πολλαπλές κλοτσιές στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα ρήξη ουρήθρας και εσωτερική αιμορραγία.

Όπως τόνισε στο GRTimes.gr εκπρόσωπος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Καλαμαριάς «Οι Αόρατες Γάτες» θα κατατεθεί μήνυση και για τα δύο νέα περιστατικά. Επίσης θα αναρτηθούν αφίσες με προσφερόμενη αμοιβή για όσους γνωρίζουν πληροφορίες για τον/τους δράστες.

Δείτε φωτογραφίες:

Kakopoiisi_Zoon_Thessaloniki2
Kakopoiisi_Zoon_Thessaloniki1