Ευχάριστα είναι τα νέα από τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα από το 8χρονο παιδί στη Χαλκιδική, που τραυματίστηκε όταν ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι της οικογένειας.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το βράδυ οι γιατροί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης αποσωλήνωσαν το 8χρονο παιδί από τη Χαλκιδική έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου. Το παιδί, που βίωσε σοκαριστικές στιγμές στη Χαλκιδική στο φριχτό συμβάν, θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο εντός της σημερινής ημέρας θα μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική.

Θα υποβληθεί σε νέες επεμβάσεις

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 8χρονος από τη Χαλκιδική θα χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ και χθες οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση θραυσμάτων από το πρόσωπό του και συγκεκριμένα κάτω από τα μάτια και τη μύτη και στον λαιμό του.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου περίμεναν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τον «ξυπνήσουν», παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή εκτίμησαν ότι είχε διαφύγει τον κίνδυνο.

Ωστόσο, το παιδί από τη Χαλκιδική είναι ακόμα σε σοβαρή κατάσταση και βέβαια ο αγώνας που έχει μπροστά του για την αποκατάσταση των τραυμάτων του είναι μεγάλος.