Με το αίμα δύο νέων ανθρώπων -μιας κοπέλας 26 χρονών και ενός νεαρού 24- βάφτηκε για άλλη μια φορά η άσφαλτος, καθώς σημειώθηκαν δύο διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα. Και στις δύο περιπτώσεις τα θύματα σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσαν κράνος ή ζώνη.

3 λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος της Άνοιξης, σε πολύ κοντινή απόσταση από σχολικό συγκρότημα, οδηγός αυτοκινήτου που έχει αναπτύξει ταχύτητα πέφτει πάνω σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ και της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αναποδογυρίσει. Ευτυχώς ο οδηγός βγαίνει ζωντανός.

Το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει καρέ καρέ την τρελή πορεία του αυτοκινήτου.

Δείτε το βίντεο:

Το δυστύχημα στον Ασπρόπυργο

Λίγο νωρίτερα, στη μία τα ξημερώματα στη λεωφόρος Νάτο στον Ασπρόπυργος, ένας 26χρονος οδηγός για άγνωστο λόγο χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει σε τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Η πρόσκρουση σφοδρή. Η 21 ετών συνοδηγός του αυτοκινήτου τραυματίζεται σοβαρά. Πολίτες τρέχουν να τους απεγκλωβίσουν. Η νεαρή κοπέλα μεταφέρεται στο Τζάνειο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όμως λίγη ώρα αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών αφήνει την τελευταία της πνοή.

Το κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ο οδηγός που σώθηκε ως εκ θαύματος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο κρατικό Νίκαιας.

Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για σημείο καρμανιόλα. «Τη νύχτα είναι πιο εύκολο να γίνει ατύχημα απ’ ό,τι την ημέρα γιατί είναι λίγα τα αυτοκίνητα, τρέχουν υπερβολικά» αναφέρουν και συμπληρώνουν: «Εδώ είναι όλα ανεξέλεγκτα, δεν υπάρχει νόμος».

Νεκρός μοτοσικλετιστής έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Στις 4 και μισή τα ξημερώματα στην οδό Σωρού στο Μαρούσι 24χρονος μοτοσικλετιστής σβήνει στην άσφαλτο, μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος και το οποίο κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας και κράνος.

Πηγή: MEGA