Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα στις 12:00 ο 29χρονος ληστής, ο οποίος το βράδυ των εκλογών επιτέθηκε και λήστεψε τον άτυχο 50χρονο οδηγό ταξί. Ο δράστης φέρεται να είχε βγάλει όπλο προκειμένου να αρπάξει την είσπραξη της ημέρας του 50χρονου και να αγοράσει τη δόση του, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών. Δυστυχώς ο άτυχος αυτοκινητιστής αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και στη θέα του όπλου δεν άντεξε το σοκ και κατέρρευσε.

Ο 29χρονος αντί να ευαισθητοποιηθεί και να καλέσει βοήθεια προκειμένου να σωθεί ο 50χρονος, το μόνο πράγμα που έκανε ήταν να πάρει τα χρήματα και το κλειδί του ταξί και να απομακρυνθεί από το σημείο σαν να μην τρέχει τίποτα.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος 50χρονος δεν ήταν το μόνο θύμα του 29χρονου ληστή, καθώς φαίνεται ότι ο ίδιος έβαζε συχνά στο στόχαστρό του οδηγούς ταξί. Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο πέντε μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 26/5 ο 29χρονος λήστεψε ακόμα έναν οδηγό ταξί στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Την ίδια στιγμή οι έμπειροι αξιωματικοί της Αστυνομίας που χειρίζονταν την υπόθεση, είχαν καταφέρει να βρουν βιντεοληπτικό υλικό με τον δράστη και ήδη βρίσκονταν στα ίχνη του. Σε ειδική επιχείρηση που έγινε χθες (1/6) το πρωί στην Αγία Βαρβάρα ο ληστής συνελήφθη μέσα σε διαμέρισμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ποτέ δεν απείλησε με όπλο τον άτυχο 50χρονο οδηγό και μόλις πήρε τα λεφτά απομακρύνθηκε από το σημείο δίχως να ξέρει ότι ο ίδιος πέθανε.