Σε παθολογικά αίτια μετά το σοκ που έπαθε και τον τρόμο που ένιωσε όταν ένας άγνωστος τον λήστεψε φαίνεται πως οφείλεται ο θάνατος του 51χρονου οδηγού ταξί που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας στο Χαϊδάρι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις ενός υπόπτου ατόμου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου λίγο πριν τις 4:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας χρόνικό διάστημα, δηλαδή κατά το οποίο εκτιμάται από τις Αρχές ότι συνέβη και η ληστεία.

Όπως φαίνεται στο υλικό από την κάμερα ασφαλείας, ο ύποπτος αρχικά κινείται με γρήγορο βηματισμό και στη συνέχεια αρχίζει να τρέχει αρχικά στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου και κατευθύνεται προς τη λεωφόρο Αθηνών.

Την εξιχνίαση της υπόθεσης έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και ιχνηλατούν την πορεία που ακολούθησε ο δράστης, αναζητώντας και νέο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που να έχουν καταγράψει καθαρό το πρόσωπό του.

Τι έχει προκύψει από την αστυνομική έρευνα

Όπως έχει προκύψει από την αστυνομική έρευνα ο δράστης επιβιβάστηκε στο όχημα έξι λεπτά πριν από τις τέσσερις τα ξημερώματα και αφού το ταξί διένυσε απόσταση λίγων χιλιομέτρων σταμάτησε στο τέρμα της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου. Ο δράστης φέρεται να ζήτησε από τον οδηγό να ακινητοποιήσει το όχημα. Αφού του αφαίρεσε τα χρήματα και τα κλειδιά του οχήματος, τα πέταξε σε απόσταση περίπου 200 μέτρων και εξαφανίστηκε.

Το θύμα φέρεται πως αντιμετώπιζε άσθμα, καθώς βρέθηκε το πρωί από υπάλληλο του δήμου Χαϊδαρίου, έξω από τα ταξί, κρατώντας στα χέρια του μια αναπνευστική συσκευή. «Φως» στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.