Στη Γρηγορίου Λαμπράκη, στη Νίκαια, κόπηκε το νήμα της ζωής ηλικιωμένης, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και το σώμα της εκτοξεύθηκε. Το MEGA έφερε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο-σοκ με το τροχαίο, το οποίο δεν είναι το μόνο που έγινε τις τελευταίες μέρες. Τα ξημερώματα σήμερα έχασε τη ζωή του αστυνομικός στη Λεωφόρο Κατεχάκη

Υπενθυμίζεται πως σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται το τρίχρονο κοριτσάκι που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος στη Λεωφόρο Κηφισίας το πρωί της Πέμπτης.

Πριν από το ατύχημα στην Κηφισίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης γυναίκα παρέσυρε με το αυτοκίνητό της πεζό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σοβαρό τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης και στο Κορωπί.

Οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με δύναμη σε κολόνα.


Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα στη Βασ. Κωνσταντίνου.

Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Αργότερα, το μεσημέρι της Πέμπτης, νέο τροχαίο με θύμα μία πεζή γυναίκα σημειώθηκε στην περιοχή πίσω από το Χίλτον.

Ειδικότερα, το ατύχημα έγινε όταν γυναίκα, που κινούνταν πεζή στην οδό Χατζηγιάννη Μέξη πίσω από το Χίλτον, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς η κατάστασή της δεν αποπνέει ανησυχία, καθώς τραυματίστηκε ελαφρά.

Τροχαίο με θύμα έναν αστυνομικό έγινε το βράδυ της Πέμπτης, όταν Ι.Χ. παρέσυρε αστυνομικό τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά. Αργότερα ο αστυνομικός υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Ο 43χρονος αστυνομικός και συνάδελφός του ήταν στο σημείο και ρύθμιζαν την κυκλοφορία λόγω ενός άλλου τροχαίου που είχε προηγηθεί.

Διερχόμενος οδηγός προφανώς δεν είδε τον αστυνομικό και τον παρέσυρε.

Ακόμα δύο νεκροί από αυτοκινητικό την Τετάρτη

Επίσης, την Τετάρτη σκοτώθηκαν δύο πεζοί. Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι μία 77χρονη προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο από σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση και παρασύρθηκε θανάσιμα από Ι.Χ.

Το άλλο τροχαίο συνέβη στην οδό Λένορμαν στα Σεπόλια, όταν ένας άστεγος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από Ι.Χ. αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς κατέληξε.