Στις φλόγες τυλίχτηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ισόγειο κατάστημα επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου, ως αποτέλεσμα εμπρησμού.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Mega, η φωτιά ξέσπασε σε κατάστημα επίπλων στις 4:20 τα ξημερώματα με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, ενώ στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία.

Για λόγους ασφαλείας διετάχθη η εκκένωση των διαμερισμάτων που βρίσκονται πάνω από το κατάστημα, με τους κατοίκους να βγαίνουν ανάστατοι στον δρόμο μαζί με τα κατοικίδιά τους.

Παράλληλα, για κάποια ώρα παρέμεινε κλειστό το ρεύμα της Ποσειδώνος προς την Αθήνα, ενώ έως και τις 7 παρά 20 το πρωί του Σαββάτου, έχει δοθεί στην κυκλοφορία μόνο η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Βίντεο -ντοκουμέντο από τη στιγμή του εμπρησμού στον Άλιμο

Σε βίντεο που έφερε στο «φως» το Mega καταγράφεται μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες, ένας εκ των οποίων αφήνει κάτι στο κατάστημα κατά τη διέλευσή τους από το σημείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ενοίκων σπιτιών στην περιοχή, της φωτιάς προηγήθηκε ένας δυνατός κρότος, ενώ άκουσαν και την τζαμαρία του καταστήματος να σπάει. Το κατάστημα έχει καταστραφεί ολοσχερώς.