Εξελίξεις υπήρξαν στην υπόθεση κλοπής διαβατηρίων που έγινε στις 15-5-2023 από όχημα εταιρείας ταχυμεταφορών στην Καλλιθέα. Συγκεκριμένα κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα (3/6) βρέθηκαν πλησίον κάδου απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, εντός νάιλον σακούλας, 80 εκ των αφαιρεθέντων διαβατηρίων.

Υπενθυμίζεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 54χρονος Μαροκινός, ο οποίος φαίνεται διέρρηξε το όχημα πιστεύοντας ότι οι βαλίτσες με τα διαβατήρια περιείχαν χρήματα. Όμως μόλις ο 54χρονος συνειδητοποίησε ότι αντί για χρήματα μέσα στις βαλίτσες υπήρχαν τα διαβατήρια, επέλεξε να μεταβεί σε καφενείο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και να τα πουλήσει σε 2 αλλοδαπούς οι οποίοι και αναζητούνται. Σημειώνεται ότι ο 54χρονος πάνω στην προσπάθειά του να ξεφορτωθεί τις ειδικές βαλίτσες που είχαν gps καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας και οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του. Απ' ότι φαίνεται ο δράστης πρέπει να κατάλαβε ότι η σύλληψή του ήταν αναπόφευκτη και για τον λόγο αυτό επέλεξε να παραδοθεί ο ίδιος.

Οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.