kavala__3_
Ελλάδα

Καβάλα: Τι εξετάζουν οι Αρχές για τον θάνατο της 68χρονης - Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη σκότωσε κριάρι - Μαρτυρία σοκ: «Έλα παρ’ την, θα την σκοτώσω»

«Την έδερνε ο σύζυγός της», καταγγέλλει ο αδερφός της 68χρονης

Σε θρίλερ εξελίσσεται για τις Αρχές ο θάνατος μιας 68χρονης κτηνοτρόφου στην Καβάλα, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Παρασκευής.

Η 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή έξω από το ποιμνιοστάσιό της στο Ποδοχώρι Καβάλας, με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης να σοκάρουν.

«Την έδερνε ο σύζυγός της», καταγγέλλει ο αδερφός της 68χρονης

Συντετριμμένος ο αδελφός της, μίλησε στο Mega και μάλιστα κατήγγειλε τον σύζυγο της 68χρονης για βίαιη συμπεριφορά. «Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, ''έλα παρ’ την, θα την σκοτώσω'' . Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες» είπε. 

Ο ίδιος ανέφερε πως «το γραφείο τελετών που πήγε εκεί για να κάνει τη νεκροψία, μου είπε ότι είχε πολλαπλές κακώσεις, και εξωτερικές και εσωτερικές. Πνευμόνια, κεφάλια, πλευρά σπασμένα, ρήξη σπλήνας, εσωτερική αιμορραγία και πολλά, πολλά, πολλά».

Ψάχνουν στον στενό κύκλο

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, φαίνεται πως έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντός της. Όσοι γνώριζαν την άτυχη κτηνοτρόφο κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, αγαπητή στο χωριό της χωρίς να έχει προκαλέσει ποτέ πρόβλημα σε κανέναν.

«Δεν είχε επαφές με κόσμο, ήταν κλειστοί άνθρωποι αλλά ήταν πολύ ήσυχη γυναίκα. Πήγαινε στα ζώα της, δεν είχαν παιδιά, πήγαινε ερχόταν, δεν είχε επαφές με κόσμο. Πραγματικά, όπως ήταν και το όνομά της Μάλαμα, έτσι ήταν, μάλαμα», αναφέρει γείτονας της 68χρονης.

«Γίνονται έρευνες, προσπαθούν να βρουν τα αίτια, αν και ο κόσμος άρχισε να μιλάει δυστυχώς εκ των υστέρων. Θα βρεθεί η άκρη και όποιος έκανε κάτι τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα», τονίζει η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Παγγαίου, Μυρσίνη Χρυσαφούδη.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους κατοίκους του Ποδοχωρίου να παραμένουν ανάστατοι καθώς, όπως αναφέρουν, ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά τους.

Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να την σκότωσε ζώο

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από νεότερη εξέταση ιατροδικαστή, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο τη γυναίκα να σκότωσε ένα κριάρι, το οποίο μάλιστα στο παρελθόν είχε δώσει δείγματα επιθετικής συμπεριφοράς.

Με δεδομένο το ύψος της γυναίκας και του κριαριού αλλά και των σημείων των χτυπημάτων που έφερε στο κορμί της εξετάζεται το ενδεχόμενο αν τα χτυπήματα τα κατάφερε το ζώο και γι’ αυτόν τον λόγο την Τρίτη θα ληφθεί δείγμα DNA από τα ρούχα και τα νύχια της, ώστε να διακριβωθεί εάν συνδέονται οι κακώσεις, καθώς και αν θα εντοπιστούν τρίχες ή DNA ζώου.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή ο ανιψιός της

Υπενθυμίζεται πως η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από τον ανιψιό της, ο οποίος την αναζήτησε στο ποιμνιοστάσιο, αφού είχε καθυστερήσει να επιστρέψει. Αξίζει να σημειωθεί πως οι συγχωριανοί της στο Ποδοχώρι κάνουν λόγο για μια πολύ ήσυχη και ιδιαίτερα αγαπητή γυναίκα.