Η κάθοδος της Λεωφόρος Κηφισού έχει «φράξει», λόγω ατυχήματος, με αποτέλεσμα η κίνηση να διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία και οι οδηγοί πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή.

Στο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (6/6) ενεπλάκησαν μια μοτοσικλέτα και ένα ταξί. Σημειώθηκε στο ύψος της οδού Αχαρνών στη Νέα Χαλκηδόνα, με συνέπεια να έχει προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί το ΕΚΑΒ, ενώ είναι η κλειστή η αριστερή λωρίδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη συμφόρηση στο ρεύμα προς Πειραιά.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο Κηφισός που έχει θέματα με την κίνηση στους δρόμους, καθώς κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην Παραλιακή, αλλά και σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους με ένα κλικ εδώ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην είσοδο της Αθηνών-Λαμίας από κόμβο Καλυφτάκη έως Αθηνών, στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά, από Αλίμου έως Καραϊσκάκη και από Πηγαδάκια έως Αλίμου, στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και στην Πειραιώς.

Επίσης, δυσκολίες παρατηρούνται στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισίας, στη Μεσογείων, στην Αλεξάνδρας, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού και στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως.

Όσον αφορά πιο κεντρικά τμήματα της Αθήνας, τα βασικότερα προβλήματα εντοπίζονται σε Βασ. Κωνσταντίνου, Βασ. Αμαλίας, Φιλελλήνων και Αχιλλέως/Μάρνη.