Πυροβολισμοί, που φαίνεται ότι προέρχονταν από καλάσνικοφ, φέρεται να ακούστηκαν επί της οδού Σοφία Βέμπο στον Κορυδαλλό

Λόγος γίνεται για μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας γύρω στις 23:15 το βράδυ της Τετάρτης, 7 Ιουνίου. Μαύρο αυτοκίνητο, τζιπ μάρκας Mercedes, πέρασε και γάζωσε με καλάσνικοφ το όχημα μάρκας Smart που βρισκόταν στην πυλωτή, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο. Ο συνοδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο αιμόφυρτος και να περπατήσει λίγα μέτρα, ωστόσο οι δράστες ακολούθησαν τα ίχνη αίματος και τον αποτελείωσαν.

Φέρεται να πρόκειται για έναν άντρα και το γαμπρό του. Ο Β.Ρ. φέρεται να είχε παραλθόν με τις Αρχές, καθώς είχε απασχολήσει στο παρελθόν και το Τμήμα Εκβιαστών και Εγκλημάτων κατά Ζωής. Επιπλέον, τονίζεται ότι συμμετείχε σε περιστατικά οπαδικής βίας, ενώ φέρεται να είχε κι άλλες ενασχολήσεις, καθώς αναφέρεται ότι ήταν ενεργός συνεργάτης ηγετικού στελέχους της Greek Mafia.  

Ο δεύτερος άντρας, Δ.Μ., ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει σε διπλανή πολυκατοικία, βρέθηκε νεκρός στο γκαράζ. Δεν είναι σίγουρο αν τον ακολούθησαν ή ξεψύχησε από τους πρώτους πυροβολισμούς. 

Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκε φλεγόμενο μαύρο αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό, που πιθανόν να είναι των εκτελεστών. Φέρεται να του έβαλαν φωτιά στον Σκαραμαγκά. 

Οι Αρχές εκτιμούν ότι πίσω από το συμβόλαιο θανάτου, υπάρχει μία πολύπλοκη υπόθεση που φέρεται να συνδέεται με εκτελέσεις που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν. Προανάκριση διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.