Οι υποψήφιοι των Πανελλήνιων Εξετάσεων στα ΕΠΑΛ κλήθηκαν να εξεταστούν σήμερα Σάββατο (10/6) στα εξής μαθήματα ειδικότητας: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών και το parapolitika.gr σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» δίνει τις απαντήσεις στα θέματα, έτσι ώστε να γνωρίζουν οι υποψήφιοι πώς τα πήγαν και σε τι επίπεδα μπορεί να κυμανθεί η βαθμολογία τους.

Οι απαντήσεις και οι εκτιμήσεις

Στο μάθημα της Υγιεινής, όπως μας μετέφερε η Βασιλακάκη Αθηνά από τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ», τα θέματα ήταν συνδυαστικά, αυξανόμενης δυσκολίας που καλύπτουν το μεγαλύτερο εύρος της ύλης. Οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές δεν αναμένεται να έχουν πρόβλημα.

Δείτε τις απαντήσεις στο μάθημα της Υγιεινής ΕΔΩ.

Στο μάθημα προγραμματισμός Υπολογιστών, όπως μας μετέφερε ο Χατζηπαπάς Γιώργος από τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ», τα θέματα ήταν αρκετά βατά και ένας πολύ καλά διαβασμένος και προετοιμασμένος μαθητής μπορεί να έχει επιτύχει μια πολύ υψηλή βαθμολογία.

Δείτε τις απαντήσεις στο μάθημα προγραμματισμός Υπολογιστών ΕΔΩ.

Στο μάθημα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, όπως μας μετέφερε ο Ιωαννίδης Αλέξανδρος από τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ», τα θέματα είναι σαφώς διατυπωμένα χωρίς να παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσκολίες και καλύπτουν μεγάλο μέρος της ύλης.

Δείτε τις απαντήσεις στο μάθημα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης ΕΔΩ.

Στο μάθημα Στοιχεία Μηχανών, όπως μας μετέφερε η Θεοδωρίδου Θεοδώρα από τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, τα θέματα ήταν βατά, διαβαθμισμένης δυσκολίας. Κάλυπταν όλο το κομμάτι της ύλης με αναμενόμενες ασκήσεις στο Γ και Δ Θέμα.

Δείτε τις απαντήσεις στο μάθημα Στοιχεία Μηχανών ΕΔΩ.

*Για ακόμα μία χρονιά το parapolitika.gr βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων. Σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ», ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2023 και τις απαντήσεις τους, καθώς και όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023, έως ότου ανακοινωθούν.