Σε ρινγκ μετατράπηκε κλαμπ της Θεσσαλονίκης, την ώρα που τραγουδούσε ο τράπερ Sidarta (κατά… κόσμον, Πάνος)! Όλα ξεκίνησαν στις 3.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής στα εγκαίνια του μαγαζιού που βρίσκεται στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας, όπου o 23χρονος ήταν καλεσμένος για να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους.

Η συμπλοκή ξεκίνησε ακριβώς πίσω από τον νεαρό τραγουδιστή, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, δεν δίστασε να μπει κι αυτός στον καβγά. Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά το Mega, όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας πήγε να προσφέρει σφηνάκι στον τράπερ, με τον ίδιο και την παρέα του να μην το δέχονται. Τότε, ο άνδρας φώναξε τη δική του παρέα και ξεκίνησε το επεισόδιο.

Οι δύο ομάδες που συνεπλάκησαν άρχισαν να γρονθοκοπούνται αγρίως, την ώρα που το μαγαζί ήταν κατάμεστο από θαμώνες, που τρομαγμένοι προσπαθούσαν να απομακρυνθούν, ενώ πολλοί άρχισαν να φωνάζουν. Σε σχετικό βίντεο φαίνεται και ο τράπερ Sidarta ανάμεσα στον κόσμο να δέχεται γροθιές, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα εάν ενεπλάκη στο περιστατικό ή αν προσπαθούσε να χωρίσει τις δύο παρέες. Πάντως, κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία που μετέβη στο σημείο, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή στις 10/6