Κάμερες ασφαλείας τα μέλη του κυκλώματος, που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ, σε βάρος των οποίων είχε σχηματισθεί δικογραφία και για αιματηρή συμπλοκή με τρεις τραυματίες σε εστιατόριο στη Βούλα τον Ιανουάριο του 2022.

Σύμφωνα με το Mega φέρεται να είχαν προχωρήσει σε εγκληματικές επιθέσεις με άγριους ξυλοδαρμούς, απόπειρες ανθρωποκτονιών κλπ., εναντίον τουλάχιστον 10 ιδιωτών, μετά από παραγγελίες άλλων προσώπων με τους οποίους τα θύματα είχαν οικονομικές διαφορές κι άλλες διαμάχες.

Σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις τα συγκεκριμένα άτομα είχαν στείλει στο νοσοκομείο τους ιδιοκτήτες καταστημάτων μετά από βίαιη συμπεριφοράς που είχαν απέναντί τους.

Σε μία περίπτωση, κάμερα ασφαλείας ενός βενζινάδικου που βρισκόταν κοντά σε επιχείρηση που είχαν κακοποιήσει τον ιδιοκτήτη, τους είχε καταγράψει και εκείνοι φρόντισαν να διαγραφεί το υλικό από το καταγραφικό μηχάνημα.

Σύμφωνα με το Mega τα άτομα αυτά έχουν μεγάλο ποινικό παρελθόν ενώ φαίνεται πως υπήρχε μία επικοινωνία με αστυνομικούς, οι οποίοι υπηρετούν σε αστυνομικά τμήματα στα Νότια Προάστια, όπου τους έδιναν κυρίως πληροφορίες για τα οχήματα που τους φαίνονταν ύποπτα.

Σε μία από αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται πως τους είχαν ενημερώσει πως τους παρακολουθούσαν αστυνομικοί.