Συνελήφθη ξανά ο 63χρονος παιδόφιλος που ζητούσε ερωτικό ραντεβού από 12χρονη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε σπίτι που διατηρεί ο 63χρονος στο Κιάτο και βρήκαν χάπια.

Ύστερα από τον εντοπισμό των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και κρατείται.

«Ζητάμε συγγνώμη, μας έκλεισε το σπίτι ο άνθρωπος. Είναι καλό παιδί, είναι λίγο άρρωστος. Ζητάμε χίλια συγγνώμη, δεν ήξερα τίποτα. Μας είχε πει “πάω εκδρομή με έναν φίλο μου, στη Ζάκυνθο”. Ζητάμε συγγνώμη, είμαστε καλοί άνθρωποι. Στενοχωρηθήκαμε και η μάνα μου έκανε εγχείρηση στη χολή και είναι στενοχωρημένη.

Δεν ξέραμε τίποτα, από αυτά τα πράγματα. Είδαμε το βίντεο από την τηλεόραση. Δεν ξέραμε, είχε φύγει από την Πέμπτη και είπε ότι πάει στη Ζάκυνθο με έναν φίλο από τον ΟΣΕ και επειδή δεν έπαιρνε τηλέφωνο, ανησυχήσαμε. Συναισθηματικά, εγώ και η μητέρα μου είμαστε χάλια.

Με πήρε μόνο το πρωί στις 06:00 από το νοσοκομείο, ένα διπλανό τηλέφωνο και μου λέει “άσ' τα, έστειλα μία φωτογραφία σε μία ανήλικη και με χτύπησαν, είμαι άσχημα και είμαι στο Γεννηματά”. Και του λέει ο αστυνομικός: “Κλείσε το τηλέφωνο, ρε” και το έκλεισε. Εγώ δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί του, άλλο. Τον άκουσα χάλια στο τηλέφωνο, έχει ψυχικές διαταραχές. Δεν έχει χαρτί γιατρού. Δεν πάει στον γιατρό, φωνάζει. Τού είπα: “Να πας στον γιατρό”. “Όχι, δεν πάω”, λέει. Σας ζητάμε χίλια συγγνώμη, δε μπορείτε να φανταστείτε τι περνάμε εγώ και η μάνα μου», ανέφερε ο αδελφός του 63χρονου, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».


Ο πατέρας της 14χρονης αποκάλυψε πώς «έπιασε» τον 63χρονο

Στον τρόπο που «συνέβαλε» στην Ομόνοια τον 63χρονο που έστελνε μηνύματα στην 14χρονη κόρη του και της ζητούσε να συναντηθούν, στάθηκε ο πατέρας της ανήλικης.

Όπως αποκάλυψε, προσπάθησε να προσεγγίσει και άλλο κορίτσι, ενώ τόνισε πως τον «έσωσε» από τα χέρια του κόσμου που είχε μαζευτεί τριγύρω του και ήθελε να τον λιντσάρει.

Ο πατέρας επεσήμανε πως όλα άρχισαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν η ανήλικη έλαβε στο κινητό της ένα μήνυμα με μια χυδαία φωτογραφία γυναίκας. Η κοπέλα ήταν μαζί με μία φίλη και νόμισαν πως πρόκειται περί πλάκας από τους συμμαθητές τους, ενώ προσπαθώντας να καταλάβει αν είναι γνωστός ο αριθμός από τον οποίο ήρθε το μήνυμα, το κάλεσαν καταλάθος.

Μία ημέρα αργότερα, ο 63χρονος την κάλεσε, λέγοντας με χυδαίο τρόπο πως θέλει να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Ωστόσο, ο άνδρας όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μετά από κάποιες ώρες, έστειλε νέο μήνυμα στην ανήλικη με μια χυδαία φωτογραφία.

Η κοπέλα μίλησε στους γονείς της και η μητέρα της σκέφτηκε με ποιον τρόπο θα μπορούσε να τον παγιδεύσει. Έτσι πρότεινε στην κόρη της να στείλει ένα μήνυμα στον 63χρονο, στο οποίο θα του ζητούσε να συναντηθούν στην Ομόνοια.

Η οικογένεια πριν πάει στο ραντεβού, ειδοποίησε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και έτσι στο σημείο της συνάντησης, περίμεναν τον 63χρονο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.