Το στιγμιότυπο με την κακοποίηση κατσίκας στο Μουζάκι, που κατέγραψε τουρίστας με το κινητό τηλέφωνό του, φέρνει τη Ζάκυνθο στο επίκεντρο. Το τετράποδο ήταν δεμένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και προσπαθούσε να ακολουθήσει την ταχύτητα του οδηγού. Φιλόζωοι «βράζουν» και ζητούν από την αστυνομία να συνεχίσει την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Πιο αναλυτικά, κάτοικος στο Μουζάκι Ζακύνθου έσερνε με το αυτοκίνητό του ένα δύστυχο τετράποδο. Μία κατσίκα που προσπαθούσε να περπατήσει και στη συνέχεια να τρέξει για να μην χάσει τη ζωή της.

Φιλόζωοι της Ζακύνθου έγραψαν σε ανάρτησή τους: «Από χθες μόλις λάβαμε το βίντεο και φωτογραφίες, καταγγείλαμε και ενημερώσαμε την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, το Α.Τ. Ζακύνθου και τη ΓΑΔΑ. Στο πλήρες βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος, όποτε ο εντοπισμός του ιδιοκτήτη είναι εύκολος για την Αστυνομία.

Το βίντεο τραβήχτηκε από ξένο τουρίστα. Αυτή τη στιγμή παλεύουμε χωρίς να έχουμε πολλές ελπίδες γιατί μας λείπει η κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα». Το στιγμιότυπο που παρατίθεται κάτωθι εξασφάλισε το flamis.gr, με την κακοποίηση του ζώου σε δρόμο του νησιού.