Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός είναι ο άνθρωπος που φέρεται να είδε τελευταίος την 27χρονη Πολωνή Αναστάζια στην Κω. Ο άνδρας, ο οποίος κρατείται από την Αστυνομία και οδηγήθηκε στον ανακριτή με τις κατηγορίες της αρπαγής και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο προς αντίσταση, πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας το απόγευμα της Δευτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη. Ο 32χρονος από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος από τις Αρχές, ο οποίος έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς.

Οπως έλεγαν από το πρωί oι Αρχές, τα στοιχεία σε βάρος του είναι συντριπτικά. Ο ίδιος ωστόσο αρνείται τα πάντα, ενώ, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, δεν γνωρίζει ότι έχει βρεθεί η σορός της Αναστάζια.

Η Αναστάζια βρέθηκε νεκρή χθες ύστερα από έξι ημέρες ερευνών σε σημείο που βρίσκεται σε ευθεία γραμμή από την πίσω πόρτα του σπιτιού του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού. Η απόσταση υπολογίζεται στο ένα χιλιόμετρο, ενώ οι Αρχές θεωρούν ύποπτο το γεγονός ότι ναι μεν η κάμερα κατέγραψε την Αναστάζια να μπαίνει στο σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού μαζί του στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, αλλά δεν την κατέγραψε ποτέ να βγαίνει, όπως κατέγραψε τον 32χρονο να εξέρχεται της οικίας του περίπου στις 12 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Στοιχεία που τον καθιστούν ύποπτο είναι ακόμη το γεγονός ότι φέρει αμυχές και εκδορές, ότι υπάρχουν μαρτυρίες ότι την επομένη της εξαφάνισης τον είδαν με χώματα, αλλά και το εισιτήριο που έβγαλε την επομένη της εξαφάνισης της κοπέλας για Ιταλία χωρίς να το γνωρίζει κανείς άλλος, ούτε καν ο συγκάτοικός του, ο οποίος μπαίνει και αυτός στο κάδρο των ερευνών και αυτό γιατί οι Αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο ο δολοφόνος της Αναστάζια -όποιος κι αν ήταν αυτός- να είχε κάποιον συνεργό.

Περαιτέρω στοιχεία αναμένεται να προκύψουν από την έρευνα DNA που θα γίνει από τα δείγματα που έχουν ληφθεί από τα νύχια της 27χρονης αλλά και τα τυχόν αποτυπώματα και γενετικό υλικό που θα βρεθούν στη σορό της, το σεντόνι και τις σακούλες με τα οποία ήταν σκεπασμένη. Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι η Αναστάζια δολοφονήθηκε διά ασφυξίας και ότι υπέστη ιδιαίτερα βασανιστικό θάνατο.

Οι κινήσεις του 32χρονου δύο μέρες μετά την εξαφάνιση της Αναστάζια 

Στο φως ήρθε χθες βίντεο-ντοκουμέντο με τις κινήσεις του 32χρονου βασικού υπόπτου για τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της κοπέλας.