Ξύπνησαν οι μνήμες από την άγρια δολοφονία της κόρης της, Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο το 2018, μετά το έγκλημα στην Κω, με θύμα την 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία.

«Έχω γίνει λιώμα», είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Η ψυχή μου έγινε κατάμαυρη, μας ξύνουν τις πληγές κάθε τόσο. Να δολοφονήσουν το παιδί σου, να το βιάσουν, να το ξεγυμνώσουν, να το πετάξουν στις θάλασσες κι από πνιγμό να «φύγει». Όπως έκαναν σε αυτό το κοριτσάκι, το 27χρονο τώρα, το βίασαν, το πήγαν, το πέταξαν σε μαύρη σακούλα απορριμμάτων, γυμνό το κορμάκι του, σαν σκουπίδι πραγματικό και έβαλαν και από πάνω χόρτα. Και μετά εγώ θα πιστέψω στους νόμους;», πρόσθεσε.

«Σε ποιους νόμους να πιστέψω; Έχει κανείς το δικαίωμα να αφαιρέσει μία ανθρώπινη ζωή; 27 χρονών κορίτσι, σαν τα κρύα τα νερά, να το στραγγαλίσουν και να το σκοτώσουν και να το πετάξουν σαν σκουπίδι μέσα σε μία σακούλα απορριμμάτων; Δεν ντρεπόμαστε; Παραδειγματική τιμωρία σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα, και τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια. Το λέω από το 2018, από την πρώτη στιγμή. Το σύστημά μας δεν είναι τιμωρητικό, πρέπει να είναι τιμωρητικό. Να μπουν και να μην ξαναβγούν. Εγώ αυτό θέλω γι’ αυτούς τους δολοφόνους ως μάνα της Ελένης. Πώς γίνεται να μην τιμωρούνται οι βιαστές; Πώς γίνεται να βγαίνουν έξω και να κυκλοφορούν;», ανέφερε φανερά φορτισμένη η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.