Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει το θρίλερ της Κω, με την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία. Τα κενά και τα ερωτήματα πληθαίνουν γύρω από τον δράστη που δολοφόνησε την κοπέλα, καθώς την υπόθεση μπερδεύουν τα μηνύματα που εντοπίστηκαν στο κινητό της. Επίσης υπάρχουν και κενά στην υπόθεση σχετικά με τον τόπο στον οποίο βρέθηκε η σορός της κοπέλας, καθώς χρειάστηκε κάποιος ή κάποιοι να την μεταφέρουν. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με το  ρεπορτάζ του Live News, ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια κρατά το στόμα του κλειστό και δεν αποκαλύπτει τίποτα για την υπόθεση. Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κρατείται στην Κω για την αρπαγή της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, χαρακτηρίζεται από τους αστυνομικούς πολύ σκληρός.

Σύμφωνα μάλιστα, με τους αστυνομικούς, πιάστηκε στα χέρια με συγκρατούμενούς του, με αποτέλεσμα τα εμφανή σημάδια στο πρόσωπό του.

Οι τελευταίες στιγμές

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το «Πρώτο Θέμα», από τις κάμερες σούπερ μάρκετ, το απόγευμα της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν την εξαφάνιση της 27χρονης, φαίνεται η Αναστάζια να βγαίνει από το κατάστημα, μαζί με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία, βρέθηκαν στο σπίτι του 32χρονου, ο οποίος συγκατοικεί μ’ έναν άλλο νεαρό από το Πακιστάν.

Στη συνέχεια, η Αναστάζια φέρεται να έστειλε μήνυμα στον σύντροφό της να πάει να την πάρει. Ο 32χρονος είναι ο τελευταίος που την είδε ζωντανή και ο σύντροφός της, το τελευταίο άτομο με το οποίο η 27χρονο επικοινώνησε.

Η αστυνομία, κάλεσε τον σύντροφό της επανειλημμένα να δώσει διευκρινήσεις για θέματα που προκύπτουν κατά την έρευνα, κυρίως από τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με την 27χρονη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους είχε διαταραχθεί. Με εκείνον, ωστόσο, να εμφανίζει ισχυρό άλλοθι την ώρα της δολοφονίας της.

Μητέρα και σύντροφος σήμερα επέστρεψαν στην Πολωνία και σε ανοιχτή επικοινωνία με τις ελληνικές Αρχές.

Το DNA θα «δείξει» τον δολοφόνο

Ο ιατροδικαστής έχει αποδώσει τον θάνατο της άτυχης Αναστάζια σε στραγγαλισμό. Η 27χρονη δεν φέρει άλλα τραύματα, εκτός από εκείνα που προκάλεσαν τα κλαδιά για να καλυφθεί η σορός της. Αυτό που μένει, είναι να ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν η 27χρονη Πολωνή έπεσε θύμα βιασμού και αν υπάρχουν ίχνη από το DNA του 32χρονου στο άψυχο κορμί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια θέλουν να έχουν παραδώσει, έστω και προφορικά τα αποτελέσματα έως αύριο Τετάρτη, πριν απολογηθεί ο 32χρονος, ώστε η εισαγγελέας να μπορέσει να ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία. Το ίδιο ισχύει και για τα αποτελέσματα που προκύπτουν από κάμερες και κινητά.

Κενά και ερωτήματα

Μεγάλο ερώτημα παραμένει όμως, το πώς μεταφέρθηκε η σορός της στο σημείο όπου εντοπίστηκε, στις Αλυκές. Και αυτό γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία για το πώς ο δράστης ή οι δράστες κατάφεραν να βγάλουν από το σπίτι τη σορό της Αναστάζια.

Οι Αρχές ελέγχουν τα κινητά της 27χρονης, του 32χρονου αλλά και του συντρόφου της. Κάποια μηνύματα που εντοπίστηκαν προκάλεσαν απορίες για τις σχέσεις του ζευγαριού το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος της Αναστάζια έχει επιβεβαιώσει στους αστυνομικούς ότι γνώριζαν τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές, καθώς από αυτόν φέρεται να είχαν προμηθευτεί ναρκωτικά, αν και η οικογένειά της, το διαψεύδει.

Οι ενδείξεις δείχνουν πως το άψυχο σώμα της κοπέλας ήταν από την αρχή στο σημείο όπου βρέθηκε αλλά ήταν πολύ καλά σκεπασμένη με κλαδιά, σύμφωνα με τον διοικητή της Πυροσβεστικής, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να το εντοπίσουν από την αρχή.

Οι πρώτες πληροφορίες έδειχναν πως το κορμί της κοπέλας ήταν σε ένα βάλτο αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει καθώς το σώμα ήταν υγρό λόγω της υγρασίας καθώς είχε τυλιχτεί με μία μαύρη σακούλα.

Βίντεο δείχνει τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές να περνά από το σημείο που οδηγεί προς την κατεύθυνση όπου βρέθηκε το πτώμα και μετά από 11 λεπτά φαίνεται να γυρνά με στάχυα στα ρούχα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ένας άνδρας που πέρναγε από το σημείο κατέθεσε πως είχε έναν άνδρας με φακό στα κλαδιά και όταν τον είδε, τον έκλεισε.

 «Ο 32χρονος και ο συγκάτοικός του προσπάθησαν να φύγουν»

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μίλησε στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για την υπόθεση.

 «Όταν η αστυνομία πήγε στο σπίτι του άνδρα, ο συγκάτοικός του από το Πακιστάν, προσπάθησε να φύγει. Ο 32χρονος και ο συγκάτοικός του προσπάθησαν να φύγουν και οι δύο. Γιατί προσπάθησαν αν φύγουν;  Αυτός είπε πως φοβήθηκε. Στη συνέχεια, η σπιτονοικοκυρά τον ενημέρωσε και τότε ήρθε στην Ασφάλεια. Το κινητό ίσως να τους έπεσε όταν μετέφεραν το πτώμα. Το κινητό είναι αυτό που θα δείξει τον δολοφόνο, σε συνδυασμό με τις κάμερας, και με το DNA. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθεί ο δολοφόνος. Προφανώς στην αρχή υπήρχαν κάποια κενά και η ανακρίτρια προσπαθεί να καλύψει αυτά τα κενά».