Τον απόλυτο εφιάλτη φαίνεται ότι βίωνε επί τρία ολόκληρα χρόνια από τα 14 μέχρι τα 17 του έτη ανήλικος ο οποίος κατήγγειλε 50χρονο που συνελήφθη την Τετάρτη, με την κατηγορία του βιασμού.

Ειδικότερα, ο 17χρονος, έδωσε κατάθεση σε παιδοψυχολόγο και στη συνέχεια η Αστυνομία κινήθηκε άμεσα. Αστυνομικές πηγές σημείωναν πως ο φερόμενος παιδοβιαστής προέρχεται από το μακρινό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν αποτροπιασμό καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς έδινε ναρκωτικά στο αγόρι, το βίαζε και ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσε τις άρρωστες πράξεις του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, του έδινε μεφεδρόνη, ένα συνθετικό διεγερτικό που θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνο.

Με τα βίντεο που τραβούσε εκβίαζε το παιδί για να μη μιλήσει για τον εφιάλτη που βιώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με εντολή Εισαγγελέα οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του 50χρονου στου Ψυρρή, όπου βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια, κοκαΐνη, διάφορες ναρκωτικές ουσίες πάνω σε επιφάνειες του σπιτιού, 13 σκληροί δίσκοι, εξοπλισμός drone και ένα αεροβόλο όπλο.

Ο ανήλικος βρίσκεται πια στα χέρια των ειδικών που του παρέχουν ψυχολογική βοήθεια, ενώ σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, εκβίαση και ναρκωτικά.