Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, ένας 50χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Ψυρρή και φέρεται να βίαζε επί τρία χρόνια έναν 17χρονο, γιο φίλης του.

Μάλιστα, κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του και έδινε στο παιδί ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το ανήλικο αγόρι ζούσε την απόλυτη φρίκη στα χέρια ενός οικογενειακού φίλου, ο οποίος βιιντεοσκοπούσε τη σεξουαλική κακοποίηση του νεαρού που ξεκίνησε από τον Μάρτιο του 2020, όταν ήταν μόλις 13 ετών.

Ο 50χρονος, μέσα στη διάρκεια των τριών αυτών ετών, βίασε το ανήλικο αγόρι τουλάχιστον εννέα φορές και για να μη διαμαρτύρεται, άρχισε να του χορηγεί και ναρκωτικές ουσίες.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν στο σπίτι του 50χρονου φερόμενου ως παιδοβιαστή σκληρούς δίσκους, για να διαπιστώσουν εάν υπάρχει καταγεγραμμένο το υλικό από τις παράνομες πράξεις τους εις βάρος του ανήλικου αγοριού.

Μετά από καταγγελία του ανηλίκου, εντοπίστηκε ο 50χρονος και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 159 ναρκωτικά χάπια, 1,25 γραμμ. κοκαΐνης, 3,36 γραμμ. μεφεδρόνης, ξύλινη κατασκευή με θερμαινόμενη πλάκα επιμελώς εγκατεστημένη σε εσωτερικό σημείο, πάνω στην οποία υπήρχαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών, 2 μεταλλικοί τρίφτες, ζυγαριά ακριβείας, πλαστική κάρτα με υπολείμματα κοκαΐνης, 13 σκληροί δίσκοι και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, καταγραφικό μηχάνημα με κάμερες, αεροβόλο όπλο και γεμιστήρα με 4 φυσίγγια, τα χρηματικά ποσά των 1.210 ευρώ και 123 δολάρια.

*Πηγή: ertnews.gr