Έντονο διάλογο για την κατάσταση στη Ρωσία αλλά και για το πρόσωπο του Γεβγκένι Πριγκόζιν είχαν εκπομπή ο Απόστολος Γκλέτσος με τον δημοσιογράφο Διονύση Στούμπο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Απόστολος Γκλέτσος υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν ο Βλαντιμίρ Πούτιν «να φοβήθηκε 25.000 με λιανοντούφεκα» προσθέτοντας «θέλετε να πιστέψει η διεθνής κοινότητα ότι φοβήθηκε ένα χοντρομπαλά κύριο (σ.σ. τον Πριγκόζιν) που δεν έχουν σφαίρες τα λιανοντούφεκα των 25.000 ανδρών του;».

«Να σοβαρευτούμε. Έχουμε καταλάβει τι ζούμε με τον νέο τσάρο; Ο κύριος αυτός είναι ο βασικός πραιτωριανός του Πούτιν» παρατήρησε ο Διονύσης Στούμπος.

«Ποιος τον εφοδιάζει; Ποιός του δίνει σφαίρες; Ποιος του δίνει πυρομαχικά;» επέμεινε ο Απόστολος Γκλέτσος με τον δημοσιογράφο να του απαντά «πολλοι ανάμεσα στους οιποίους και το Ιράν. Γιατί τόση απολυτότητα;». «Βάζω ερωτήσεις. Γιατί μου επιτίθεστε;» συνέχισε τον διάλογο ο Απόστολος Γκλέτσος, «γιατί ακούω ότι έγινε σκηνοθεσία» εξήγησε ο κ. Στούμπος.

«Δεν έχει ο ίδιος καμία σχέση με πόλεμο, μόλις που φτιάχνει σάντουιτς» συνέχισε στην... ανάλυσή του για τον Γεβγκένι Πριγκόζιν ο Απόστολος Γκλέτσος με την κόντρα με τον Διονύση Στούμπο να καταλήγει με την ερώτηση «πού υπηρέτησες;» προς τον δημοσιογράφο συνομιλητή του ο οποίος του απάντησε «Στον Έβρο, Ι1, με πλήρη θητεία και άδεια για καλή σκοποβολή».