Ένας 23χρονος τουρίστας από την Δανία, έβαλε στο στόχαστρο και κατάφερε να κλέψει τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις στα Χανια.

Πιο συγκεκριμένα, εισέβαλε σε γνωστό πεντάστερο ξενοδοχείο και άγνωστο μέχρι στιγμής πώς, κατάφερε να κλέψει από τα ταμεία του spa και του εστιατορίου το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ ενώ προκάλεσε παράλληλα και φθορές. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε σε δυο εστιατόρια, κλέβοντας τα χρήματα από τις ταμειακές μηχανές. Ο 23χρονος συνελήφθη ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του τα χρήματα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 

«Συνελήφθη, χθες (25.06.2023) σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά αλλοδαπός, κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, χθες (25.06.2023) τα ξημερώματα ο αλλοδαπός αφαίρεσε από χώρους ξενοδοχείου χρηματικό ποσό προκαλώντας παράλληλα φθορές. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο αλλοδαπός σε προγενέστερο χρόνο είχε διαπράξει ακόμα δύο κλοπές σε επιχειρήσεις στην ίδια περιοχή, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και προκαλώντας παράλληλα φθορές στις εν λόγω επιχειρήσεις.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά».