Το ενδεχόμενο οι τρεις ανήλικοι που συνέλαβαν οι αστυνομικοί στη Γλυφάδα να κρύβονται πίσω και από άλλες σοβαρές ληστρικές επιθέσεις εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Η σύλληψή τους ήταν ιδιαίτερα επεισοδιακή, αφού, αν και μόλις 16 και 17 ετών, τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς που τους καταδίωκαν, οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν για τις πρώτες βοήθειες στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Οι τρεις συλληφθέντες, ένας 16 και δύο 17 ετών, μαζί με ακόμη έναν συνεργό τους που κατάφερε να διαφύγει, επιτέθηκαν και έκλεψαν μια χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό ενός 14χρονου σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο 14χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και οι αστυνομικοί που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση άκουσαν τι συνέβη και άρχισαν να καταδιώκουν τους ανήλικους κακοποιούς.

Οι νεαροί εντοπίστηκαν και εγκλωβίστηκαν από τους αστυνομικούς, τους οποίους χτύπησαν με ιδιαίτερο μίσος (οι τρεις συλληφθέντες), ωστόσο στο τέλος συνελήφθησαν.

Ήδη, οι νεαροί ελέγχονται από τις Αρχές για το εάν έχουν εμπλακεί και σε άλλα περιστατικά που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό στα νότια προάστια της Αττικής, κυρίως σε Γλυφάδα, Άλιμο και Παλαιό Φάληρο, καθώς τα χαρακτηριστικά τους δείχνουν να ταιριάζουν με καταθέσεις θυμάτων άλλων επιθέσεων.

*Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή