Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένα τετράχρονο κορίτσι από τον Βόλο μετά από δάγκωμα οχιάς.

Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι παρουσίασε αλλεργική αντίδραση στην πρώτη δόση, σύμφωνα με την διευθύντρια της παιδιατρικής. Κατόπιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας όπου της χορηγήθηκε 2η δόση αντιοφικού, στην οποία παρουσίασε πάλι αλλεργική αντίδραση και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της σε ΜΕΘ.

Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή και οι γιατροί περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει στα φάρμακα.

Ο πατέρας του κοριτσιού μίλησε στην εκπομπή Tlive και αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται το κοριτσάκι το οποίο νοσηλεύεται στην εντατική.

«Ακόμα είναι στάσιμη η κατάσταση. Τις κάνουν μικρές δόσεις από αντίδοτο. Καθάριζε η γιαγιά της αυλή σε μια εκκλησία, πήγε να πιάσει κάτι πευκοβελόνες και ήταν από κάτω. Ήταν στο τσιμέντο. Εκεί που πήγε να βοηθήσει τη δάγκωσε στην παλάμη από μέσα. Μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας στο Βελεστίνο και από εκεί με ασθενοφόρο στον Βόλο. Στη συνέχεια την πήγαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας και μετά αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Είχε πρηστεί το χέρι και προχωρούσε προς το σώμα».