Μεγάλη αναστάτωση σημειώθηκε στην περιοχή του Κάβου στη νότια Κέρκυρα. Μια ομάδα τουριστών φέρονται να πιάστηκαν στα χέρια με διάσημο ράπερ από τη Βρετανία. Ο λόγος για τον 27χρονο ράπερ Russ Millions, που έχει μάλιστα εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο. Ο καβγάς γρήγορα ξέφυγε και προκλήθηκε «γενική σύρραξη», αλλά και επικίνδυνοι ελιγμοί με ένα όχημα που κινούνταν ανεξέλεγκτα μέσα στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στον κεντρικό δρόμο του τουριστικού θέρετρου του νησιού του Ιονίου.

Πώς έγινε

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πώς προκλήθηκε όλο αυτό το σούσουρο. Ο Βρετανός ράπερ πιθανότατα βρίσκεται στο νησί για καλοκαιρινές διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, κάποιοι τουρίστες επιχείρησαν να τον ληστέψουν ή ακόμη και να τον χτυπήσουν. Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star, οι εξαγριωμένοι τουρίστες κινήθηκαν απειλητικά προς το γνωστό ράπερ, που βρισκόταν μέσα σε μαύρο αυτοκίνητο, χτυπώντας τα τζάμια με γροθιές και κλοτσιές. 

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κάποια στιγμή έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό, πάτησε το γκάζι και χτύπησε με δύναμη έναν άνθρωπο στη μέση του δρόμου. Για το περιστατικό δεν έγινε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία, ούτε έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, ενώ το συμβάν έγινε γνωστό στις Αρχές από τα βίντεο. Διενεργείται ωστόσο προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Το σενάριο που προκρίνεται τις τελευταίες ώρες για τα αίτια του καβγά ή της επίθεσης λέγεται πως είναι οι προσωπικές διαφορές μεταξύ του καλλιτέχνη με κάποιους, ίσως συμπατριώτες του.

Δημοσιεύθηκε στην Οntime