Την ώρα που ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού, ένα ακόμη βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής τον δείχνει να κινείται με νευρικότητα προς το σημείο όπου έκρυψε τη σορό της αδικοχαμένης Πολωνής. 

Στον τόπο του εγκλήματος

Ο Σαλαχουντίν Σ., ο οποίος αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, δύο ημέρες μετά το θάνατο της 27χρονης «συνελήφθη» από την κάμερα μιας γειτόνισσας να προχωρά προς το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα, ενώ ήταν ιδιαίτερα νευρικός.

Μιλούσε στο τηλέφωνο, και μάλιστα με ένταση, ενδεχομένως προσπαθώντας να πείσει κάποιους γνωστούς του να τον βοηθήσουν να φύγει από το νησί. Αμέσως μετά φαίνεται να επιστρέφει προς το σπίτι του, ωστόσο το μετανιώνει και γυρίζει ξανά στο επίμαχο σημείο.

Διαδικτυακή δραστηριότητα 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, προκαλούν οι νέες πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια αναφορικά με τη διαδικτυακή δραστηριότητα του 32χρονου δράστη. Από τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως έκανε περίεργες αναζητήσεις, όπως «βιασμός» και «βιασμός στη ζούγκλα».

Εκτιμήσεις αναφέρουν πως η προσθήκη της λέξης «ζούγκλα» έχει να κάνει με το γεγονός πως ο 32χρονος είχε παρασύρει την Αναστάζια σε σημείο με βλάστηση, κι ενδεχομένως να ήθελε να πληκτρολογήσει κάτι παραπλήσιο.

Τώρα έρχονται στην επιφάνεια δύο ακόμη στοιχεία σχετικά με τις αναζητήσεις του. Το πρώτο αφορά την προσπάθειά του να διαγράψει τις διαδρομές που καταγράφηκαν από το GPS του κινητού του, ενώ το δεύτερο αφορά το βίντεο στο YouTube το οποίο έδειχνε τρόπους για την κάλυψη ενός πτώματος. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, υπάρχουν αναφορές που μιλούν για τη μέθοδο «καραμέλα», δηλαδή το τύλιγμα της σορού με τέτοιον τρόπο, ώστε να επιταχυνθεί η σήψη και να αποτραπεί η διάχυση της έντονης δυσοσμίας. 

Δημοσιεύθηκε στην Ontime