Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά την καταγγελία για ασέλγεια 85χρονου σε βάρος ενός 13χρονου κοριτσιού στο Ίλιον.

Ως δράστης κατηγορείται ο 85χρονος παππούς της φίλης της, στο σπίτι της οποίας είχε πάει να παίξουν, όταν ξαφνικά ο ηλικιωμένος άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά, σύμφωνα με την καταγγελία.

Σε βάρος του 85χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 85χρονος συνελήφθη και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο πατέρας του ανήλικου θύματος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ANT1, σοκάροντας με όσα είπε για το περιστατικό.

«Το παιδί μου ήταν δυνατό και βγήκε αλώβητο. Απείραχτο. Με δύο χειρονομίες στον ποπό και ένα κατέβασμα να δει το βρακάκι του. Βγήκε αλώβητο. Άλλα παιδιά, όμως, δεν θα βγουν και δεν θα βγουν αν αυτός ο… μείνει έξω», ανέφερε αρχικά.

«Περνάει λέει πλημμέλημα. Τι πλημμέλημα; Ποιο πλημμέλημα; Τι πρέπει να κάνει δηλαδή; Αυτοί οι άνθρωποι, αδελφούλη μου, θέλουν κρέμασμα στην πλατεία», επισήμανε.

«Η μικρή μου είναι ένα δυνατό παιδί. Είναι πολύ κοντά με τη μάνα της, πολύ κοντά με εμένα. Γιατί έβλεπε κινήσεις του, ο τύπος έκανε κινήσεις. Δηλαδή τη χάιδευε λίγο στην πλάτη, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί. Μόλις τις έβλεπε, έβγαινε έξω κατευθείαν. Αλλά το παιδί μου ήταν τόσο δυνατό. Αντέδρασε, δεν έκατσε», πρόσθεσε.

«Αυτό με την πλάτη γινόταν κανέναν μήνα. Αλλά όταν έφτασε τη Δευτέρα, κατέληξε το χέρι πιο κάτω, στον ποπό να της κάνει το σορτσάκι της να δει το εσώρουχό της. Να δει το σουτιέν της. Απλά κράτησε το παιδί αυτός πιο πίσω και είπε στην εγγονή του πήγαινε λίγο πιο μπροστά, θέλω να πω κάτι στη…», συμπλήρωσε.

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι σύμφωνα με τον πατέρα, υπήρχαν ανάλογες αρρωστημένες συμπεριφορές του ηλικιωμένου προς άλλα ανήλικα.

«Ορκίζομαι υπάρχουν κι άλλα άτομα. Βρήκα ένα κορίτσι που αύριο θα πάει να καταθέσει. Αυτό δούλευε κάπου και πήγαινε και την παρενοχλούσε σεξουαλικά. Εκεί που πήγαινε έλεγε ότι φέρνει κοριτσάκια μικρά στο σπίτι και ''εγώ τα χαϊδεύω'' και γέλαγε με τους φίλους του», κατέληξε ο πατέρας.