Η Κέιτ ΜακΚιου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media επισκέφτηκε τη Σαντορίνη και τη Μύκονο και μοιράστηκε την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πρώτα προκάλεσε ντόρο και ονόμασε το ψάρι που παρήγγειλε... χρυσό, με χιούμορ ιδιαίτερα καυστικό και τώρα… το μαζεύει. Η Αμερικανίδα TikToker επισκέφτηκε τα ελληνικά νησιά και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες όταν είπε σε βίντεό της πως έφαγε ψάρι αξίας €616.

«Έγινα viral και δεν ήθελα να γίνω viral για το βίντεο που έκανα όσον αφορά το ψάρι των €616, ονόματι Goldie».

«Δεν το ήξερα…»

Αίσθηση προκάλεσε το σχόλιο που έκανε όταν επισκέφτηκε ακριβό εστιατόριο που της είχαν συστήσει, όμως βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν πήρε τον λογαριασμό στα χέρια της. «Όταν σας πω ότι το ψάρι που έφαγα χθες κόστισε €616… Ήξερα ότι κόστιζε €616; Όχι, δεν το ήξερα, γιατί δεν κοίταξα το μενού. Aρκέστηκα στις κριτικές και αυτό ήταν το πρώτο μου λάθος».

Αφού παραδέχτηκε το λάθος της να μη ρωτήσει την τιμή πριν από την παραγγελία, συμβουλεύει τους ακολούθους της: «Αν πηγαίνεις σε ένα μέρος που δεν είσαι οικείος με αυτό και δεν αναγράφονται οι τιμές στο μενού, δεν είναι καθόλου ντροπή να ρωτήσεις πόσο κοστίζουν αυτά που παίρνεις».

Όσον αφορά το πανάκριβο ψάρι που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως: «Το ψάρι οφείλω να πω ότι ήταν πεντανόστιμο και αποφασίσαμε να του δώσουμε ένα όνομα. Γιατί όταν κοστίζει τόσο, αξίζει ένα όνομα. Έτσι το βαφτίσαμε Goldie, γιατί κυριολεκτικά με τόσα λεφτά μπορείς να αγοράσεις χρυσό».

Τα... γυρίζει

Τώρα, με καινούργιο βίντεο στο TikTok θέλησε να δώσει κάποιες διευκρινίσεις για τα όσα είπε. «Ποτέ δεν είπα ότι δεν άξιζε αυτό που πλήρωσα, απλά ήταν πιο ακριβό από αυτό που περίμενα. Πρόκειται για fake news που προσπαθούν να κάνουν ζημιά στην επιχείρηση κάποιου».

Η Κέιτ ΜακΚιου αριθμεί πάνω από 3,5 εκατ. ακολούθους στο TikTok, με πολλούς από αυτούς να σχολιάζουν αρνητικά τις τελευταίες της τοποθετήσεις περί… χρυσών ψαριών.