Συγκλονίζει ο πατέρας του 25χρονου Θανάση που έπαθε καρδιακό επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο νεαρός εργαζόταν ως μπάρμαν και πήγαινε να χαιρετίσει την κοπέλα του γιατί την επόμενη μέρα θα έφευγε για να δουλέψει για σεζόν. Όμως η καρδιά του τον πρόδωσε αναπάντεχα.

Ο Ζωγράφος Μπουτουράκης, πρόεδρος της κοινότητας Περιβολακίου Λαγκαδά μιλά με σπαραγμό στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την τραγική απώλεια του 25χρονου γιου του.

Ήταν ένα παιδί γεμάτο όνειρα, δοτικό και γεμάτο ζωή, λέει ο πατέρας του που περιγράφει πώς έγινε η τραγωδία. Την ίδια ώρα εκφράζει τον θαυμασμό του για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του πρόωρα χαμένου γιου του.

«Ο Θανάσης μου ήταν από τα πιο καλά παιδιά της περιοχής. Από τη μέρα που γεννήθηκε, μού έδειξε πώς είναι να είσαι άνθρωπος, ποιο είναι το σωστό και το καλό. Ευχαριστώ τον Θεό που μου τον "δάνεισε" για 25 χρόνια και μου έμαθε τι σημαίνει να είσαι γονιός, τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος με σκοπό» σημειώνει.

Ο πατέρας του άτυχου Θανάση αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία της Βούλας Πατουλίδου να πραγματοποιηθεί μια δωρεά στη μνήμη του γιου του - μια αίθουσα για παιδιά με ειδικές ικανότητες, σε σχολείο της Θεσσαλονίκης.

«Ο Θεός πήρε τον Θανάση αλλά έφερε χαρά σε όλα τα παιδάκια της περιοχής» λέει συγκινημένος ο χαροκαμένος πατέρας.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο: